Trouwalbum

Trouwalbum

Wilt u een trouwalbum maken of wellicht inspiratie opdoen voor uw eigen trouwalbum? Hieronder staan een aantal trouwalbums die u direct kunt gebruiken en uw eigen foto's in kunt zetten. Met mooie designs, achtergronden en een lay-out die past bij een prachtige bruiloft. Een fotoalbum maken van zo'n unieke dag doe je natuurlijk het liefst zelf, maar een beetje hulp is nooit weg. 
Toch liever zelf ook het design ontwerpen, scroll iets verder naar beneden en doe inspiratie op met prachtige voorbeeldalbums van huwelijken en de mooiste trouwalbums die wij gezien hebben. 

Kies een van onze professioneel ontworpen trouwalbums. Met een aantal strakke, subtiele en speelse achtergronden, mooie en rustige designs, maar toch net met die touch die de foto's nog meer tot hun recht laten komen. U kunt alles in de designs zelfs aanpassen, veranderen of verwijderen totdat het precies is zoals u hebben wilt.

Online of offline?
Wilt u uw album online maken? Kies uw design hieronder en begin direct. Wilt u liever in de offline software werken, download de software en kies daar één van de thema albums. Let wel op! Dit zijn gewone fotoalbums. Wilt u de luxere variant met dikkere pagina's, dan moet u bij de premium fotoalbums zijn. 

Huwelijk 'Klassiek' 

Een mooie bruidsreportage gemaakt? Daar hoort natuurlijk een prachtig trouwalbum bij. Kies het thema 'Klassiek' voor uw trouwalbum met een aantal strakke en subtiele achtergronden, mooie en rustige designs in voornamelijk natuurtinten. 

Huwelijk albums klassiek

15x15

Huwelijk albums klassiek

15x20

Huwelijk albums klassiek

20x20

Huwelijk albums klassiek

20x30

Huwelijk album klassiek

30x20

Huwelijk album klassiek

30x30

Huwelijk album klassiek

30x45

Huwelijk 'Elegant'

De mooiste dag van uw leven verdient een prachtig trouwalbum. Kies het thema 'Elegant' voor rustige en strakke elementen in grijstinten voor uw trouwalbum. 

Huwelijk album elegant

15x15

Huwelijk album elegant

15x20

Huwelijk album elegant

20x20

Huwelijk album elegant

20x30

Huwelijk album elegant

30x20

Huwelijk album elegant

30x30

Huwelijk album elegant

30x45

Inspiratie: trouwalbum

Wilt u liever zelf iets moois ontwerpen en inspiratie opdoen voor een trouwalbum? Hieronder staan een aantal prachtige albums van bruiloften die allemaal op een andere manier weer uniek zijn. De een valt op door de rustige en cleane opmaak, de ander door de prachtige foto's of door te werken met een kleuraccent. Bekijk ze zelf en haal er uw inspiratie uit voor uw eigen trouwalbum. 

Fotograaf: Patrick Ouwerkerk
www.fotograafpatrick.nl

Dit album heeft een heerlijk frisse uitstraling. Moderne kleuren komen thematisch terug door het hele album waardoor een eenheid wordt gecreëerd. Een typisch voorbeeld van hoe vooraf al nagedacht wordt over de uitwerking van een reportage in een fotoboek. 

De fotograaf aan het woord: 'Een tastbaar album is traditie. Vooral trouwalbums gaan door veel handen en daarom wil ik dat bijvoorbeeld de opmaak goed aansluit bij het betreffende bruidspaar. Het thema van een bruiloft of soms zelfs het karakter van bruidsparen is voor mij leidend. Bij iedere klant bedenk ik of de opmaak speels, druk, modern, kleurrijk of traditioneel moet worden en zo ontwerp ik stap voor stap het album compleet op maat.'

Fotograaf: Dennis van den Eijnden
dennisvandeneijnden.nl

De fotograaf aan het woord: 'Esther en Patricia hadden Kasteel Hooge Vuursche uitgekozen om met hun daggasten een prachtige dag te beleven. Vooraf heb ik met hen doorgenomen wat ze belangrijk vonden om terug te zien op de foto's. "Plezier en spontane momenten met de gasten. Geen poespas!" Door veel te blijven bewegen en op de gasten te blijven focussen kun je zoveel mooie momenten pakken. In het album neem ik de kijker mee door afwisselend gebruik te maken van paginavullende foto's en ondersteunende pagina's met meerdere foto's die het verhaal van de dag goed weergeven.'

Fotograaf: Jan vd Brink
janvdbrink.nl

Dit trouwalbum is een prachtig voorbeeld van een modern en stijlvol fotoalbum. De opmaak is rustig en ademt eenvoud. De foto's spelen de hoofdrol waarin het bruidspaar goed uitkomt. Prachtige foto's, passend bij het bruidspaar. Mooie locatie, veel oog voor detail. Dit trouwalbum is afgewerkt met een acrylcover, wat een spectaculair effect geeft aan je eigen trouwboek. 

Fotograaf: onbekend

Een heel afwisselend trouwalbum. De ene pagina is vol van kleur, de andere pagina is weer rustig met weinig foto's of zachte kleuren. Leuk in dit album is dat je ook met bruidsmeisjes leuke foto's kunt maken en met lieve kleuren kunt werken. De foto's zelf zijn professioneel gemaakt en stralen het geluk van het bruidspaar uit. Dit boek is afgewerkt als een luxe 30x40 trouwboek met koffer. 

Fotograaf: Stefanie van den Herik Ontwerp & Fotografie

Dit is een voorbeeld van een modern trouwalbum. Cleane opmaak met een eenduidige stijl en een goede selectie van de foto's. Leuk gespeeld met de variatie tussen zwart-wit en kleurenfoto's De lieve omslag maakt het trouwboek helemaal compleet. De album werd geprint als Profotoalbum en geleverd met een witte bewaarbox. Een parel van een herinnering aan een prachtige dag.

Fotograaf: Asim Bari
www.asim-bari.com

De fotograaf aan het woord: 'Ik ben sinds 2007 bruidsfotograaf en ging me steeds meer specialiseren in Aziatische bruiloften. Door een combinatie te maken en westerse invloeden te mengen met Aziatische bruiloften creëerde ik een unieke combinatie met romantiek en sfeer. Ik houd van blijdschap, sfeer, romantiek en kleur en als het goed is, zijn deze ook terug te zien in mijn foto's.'

Fotograaf: L. van Knippenberg

Prachtige locatie in deze fabriek voor de fotoshoot, mooie oude elementen en leuk ook met de bruidsjonkers erbij. Er is mooi gebruik gemaakt van een eenduidige rustige opmaak, op veel pagina's zie je dezelfde kaders terugkomen wat een mooie eenheid geeft in het trouwalbum. Het zijn natuurlijke foto's, wat een mooi resultaat geeft. Het boek is afgewerkt als een luxe trouwboek formaat 35x35 met een koffer. 

Fotograaf: Lindy Priester

Dit is een mooi voorbeeld van een modern trouwalbum. Veel aandacht voor details, sfeervolle shoots waarbij de passie van het jonge stel goed te zien is. Er staan veel foto's in het album, maar toch voelt het niet te druk. De foto's passen qua kleur en stijl goed bij elkaar. Leuk detail ook is dat de zwarte blokken op de achtergrond telkens weer terugkomen. 

Fotograaf: Rozemarijn Hoogendoorn

Een mooi voorbeeld van een trouwalbum met een strakke opmaak en rustige vormgeving. De foto's komen hierbij goed tot hun recht en spreken gewoon voor zich. Door niet te veel foto's op een pagina te plaatsen blijft het een rustig geheel, daardoor springen details zoals de blauwe kever er weer mooi uit. 

Fotograaf: Melanie Zondag

Dit trouwalbum staat vol prachtige foto's en hier ziet u dan ook dat een goede fotograaf heel belangrijk is voor een mooi album. Dit album heeft verder niets meer nodig. Mooie afwisseling met zwart-wit en kleur, pagina's met een enkele foto of meerdere. Een trouwalbum zoals elk bruidspaar zou willen hebben.

Fotograaf: Anouk Schamper Fotografie
www.anoukschamper.nl

De fotograaf aan het woord: 'Het leukste aan de bruiloften vind ik dat iedereen altijd zo vrolijk is, het zijn prachtige dagen, waarbij ik graag de spontane momenten in beeld breng. Natuurlijk, tijdens de fotoshoot geef ik aanwijzingen en tips, maar ik vind het ook belangrijk dat het bruidspaar zelf zijn houding kiest, zodat het niet gemaakt over komt. De spontane momenten zijn vaak het leukst.'

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten