Instagram album

Instagram album

Heeft u een aantal foto's mooi bewerkt in Instagram? Het mooist is natuurlijk om deze samen te voegen in een mooi album. Speciaal voor Instagram foto's hebben wij een thema ontworpen, een rustige lay-out met vierkante fotokaders en af en toe een passende quote. Wilt u uw album online maken? Kies uw design hieronder en begin direct. Wilt u liever in de offline software werken, download of update dan de software en kies daar één van de thema albums. 

Wilt u uw album online maken? Kies uw design hieronder en begin direct. Wilt u liever in de offline software werken, download de software en kies daar één van de thema albums. Let op dat dit album enkel met een fotocover mogelijk is.

Instagram album 'Wit'

Instagram fan? Of maakt u voornamelijk foto's met uw telefoon? Dan is dit een ideaal fotoalbum om te gebruiken. De fotokaders zijn allemaal vierkant (maar kan naar wens aangepast worden) en zijn opgemaakt in een kleiner formaat, zodat de foto's altijd mooi scherp blijven. Kies voor thema 'Wit' voor een strak en rustige uitstraling. 

Instagram album wit

15x15

Instagram album wit

20x20

Instagram album wit

30x30

Instagram album 'Zwart'

Maakt u voornamelijk foto's met uw telefoon en fan van Instagram? Het fotoalbum 'Instagram zwart' is zeer geschikt voor foto's gemaakt met een iets lagere resolutie. Het design is strak, met een zwarte achtergrond. De fotokaders zijn vierkant, op basis van het Instagram effect, maar kunnen naar wens aangepast worden. 

Instagram album zwart

15x15

Instagram album zwart

20x20

Instagram album zwart

30x30

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten