Covers

Covers fotoalbums

Onze fotoalbums hebben standaard een hardcover. De fotokaften zijn bovendien extra gecoat waardoor zowel de kaft als uw boekwerk extra beschermd zijn. Of kies voor een lederlook, linnen of vinyl kaft in één van de vele kleuren.

Kies voor een lederlook kaft in zwart of wit of in licht- of donkergrijs met een mooie structuur. Sinds kort kunt u ook kiezen voor een kaft van vinyl. Dit materiaal is zacht en heeft vrijwel geen structuur, wat uw album een rustige, stijlvolle uitstraling geeft. Voor een klassieke look kunt u kiezen voor een linnen cover in de kleuren zwart, grijs, (licht)blauw, groen, paars, rood, roze, zand, olijf, cappuccino of kaki van een luxe textielsoort voor een warme uitstraling. Weten hoe de materialen er in het echt uitzien en aanvoelen? Bestel dan een demoset. Deze set kost €5,- en je krijgt er een waardebon bij t.w.v. €5,-.

Liever een gepersonaliseerde kaft?
Laat dan uw favoriete foto printen op de omslag. Dit kan op echt fotopapier of geprint op een witte linnenstructuur. Of kies voor een moderne lasertekst op de kaft. In onderstaande voorbeelden ziet u voorbeeldteksten. Dit is de kleur na laseren in combinatie met het materiaal; lettertypes en grootte kunnen naar wens ingesteld worden. Let wel op, als er geen tekst in het materiaal staat, is het NIET mogelijk om op dit materiaal te laten laseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor klassieke embossing waarbij we de tekst met loden letters in het materiaal pregen. Dit is op alle materialen mogelijk, zelfs met een foliekleur (goud, zilver, zwart, wit) om het extra luxe af te werken. 

Klik op een van de kleuren voor een grotere weergave. 

Linnen

Linnen zwart

Linnen grijs

Linnen blauw

Linnen lichtblauw

Linnen groen

Linnen paars

Linnen rood

Linnen roze

Linnen zand

Linnen olijf

Linnen cappuccino

Linnen kaki

Linnen donkergroen

Linnen lichtgrijs

Lederlook en vinyl

Leer zwart

Leer wit

Leer donkergrijs (grof)

Leer lichtgrijs (grof)

Grijsgroen vinyl

Fotocover

Fotocover fotopapier

Fotocover op linnen

Embossing

Mogelijkheden geen of folie kleuren (goud, zilver, zwart, wit)

Bewaarbox

Maak uw fotoalbum af met een mooie bewaarbox. De keuze is er uit de bewaarbox wit of antraciet, deze is beschikbaar voor de formaten 30x30 en 30x45. Of ga net wat luxer en in stijl en kies de custom bewaarbox. Deze is beschikbaar voor alle formaten fotoalbums én kunt u geheel zelf samenstellen in kleur en materiaal bijpassend bij het fotoalbum.

Luxe bewaarbox wit of antraciet
De bewaarbox is verkrijgbaar in antraciet en wit en is geschikt voor de albums in de formaten 30x30 en 30x45. Deze box geeft niet alleen een bijzonder elegante uitstraling aan het product, maar biedt ook extra bescherming aan het fotoalbum. Wanneer u de doos opent, ziet u direct het fotoalbum liggend in een luxe fijne schuimlaag. Door de kleine discrete inkeping aan de rand van het schuim, kunt u het boek gemakkelijk uit de box halen.

Custom bewaarbox
Een andere optie is onze custom bewaarbox, deze is beschikbaar voor alle formaten omdat we deze helemaal zelf op maat maken voor bij uw fotoalbum. U kiest hierbij namelijk zelf de kleur en het materiaal, mag gelijk zijn aan dat van het fotoalbum, maar kan ook afwijkend hiervan. Mix & Match dus zeg maar. We werken deze bewaarbox af met een zwart doosje van stevig karton, met mooi afgeschuinde randjes zodat de deksel er mooi invalt en een zwart lintje, deze hebben we extra stevig gemaakt door hem dubbel te houden en zo ontstaat er ook nooit een rafelrandje aan het eind van het lint. Ideaal om het album zo uit de box te halen.

Net als bij het fotoalbum, wordt de bewaarbox geleverd zonder ons logo. De verpakking is daarmee niet alleen van hoge kwaliteit, maar wordt dus aangeboden als een neutrale geschenkdoos en is daardoor zeker interessant voor u als vakfotograaf. 

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten