Covers

Covers fotoalbums

Onze fotoalbums hebben standaard een hardcover. De fotokaften zijn bovendien extra gecoat waardoor zowel de kaft als uw boekwerk extra beschermd zijn. Of kies voor een lederen of linnen kaft in één van de vele kleuren.

Kies voor een echt lederen kaft in zwart of wit. Voor een meer klassieke look kunt u kiezen voor een linnen cover in de kleuren zwart, grijs, (licht)blauw, groen, paars, rood of roze van een luxe textielsoort voor een exotische uitstraling.

Liever een gepersonaliseerde kaft?
Laat dan uw favoriete foto printen op de omslag. Dit kan op echt fotopapier of geprint op een witte linnenstructuur. Of kies voor een moderne lasertekst op de kaft. In onderstaande voorbeelden ziet u voorbeeldteksten. Dit is de kleur in combinatie met het materiaal; lettertypes en grootte kunnen naar wens ingesteld worden. Let wel op, als er geen tekst in het materiaal staat, is dit NIET mogelijk om te laten laseren. Of kies klassieke embossing waarbij we de tekst met loden letters in het materiaal pregen. Dit is op alle materialen mogelijk, zelfs met een foliekleur (goud, zilver, zwart, wit) om het extra luxe af te werken. 

Klik op een van de kleuren voor een grotere weergave. 

Linnen

Linnen zwart

Linnen grijs

Linnen blauw

Linnen lichtblauw

Linnen groen

Linnen paars

Linnen rood

Linnen roze

Linnen zand

Linnen olijf

Linnen cappuccino

Linnen kaki

Linnen donkergroen

Linnen lichtgrijs

Leer

Leer zwart

Leer wit

Fotocover

Fotocover fotopapier

Fotocover op linnen

Embossing

Mogelijkheden geen of folie kleuren (goud, zilver, zwart, wit)

Luxe bewaarbox

De luxe bewaarbox is verkrijgbaar in antraciet en wit en is geschikt voor de albums in de formaten 30x30 en 30x45. Deze box geeft niet alleen een bijzonder elegante uitstraling aan het product, maar biedt ook extra bescherming aan het fotoalbum. Wanneer u de doos opent, ziet u direct het fotoalbum liggend in een luxe fijne schuimlaag. Door de kleine discrete inkeping aan de rand van het schuim, kunt u het boek gemakkelijk uit de box halen.

Net als bij het fotoallbum, wordt de bewaarbox geleverd zonder ons logo. De verpakking is daarmee niet alleen van hoge kwaliteit, maar wordt dus aangeboden als een neutrale geschenkdoos en is daardoor zeker interessant voor resellers.

Productdetails van de luxe bewaarbox

  • Elegante geschenkverpakking
  • Beschermt uw fotoalbum
  • In de kleuren antraciet en wit
  • Voor de albumformaten 30x30 en 30x45
  • Zonder logo's of barcodes

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten