Levertijden

Levertijden - zwart-wit foto's

Elk werk wordt met de hand en veel aandacht voor detail geproduceerd. Vanzelfsprekend behoort verzending en levering ook tot onze service.

Voor fotoafdrukken t/m het formaat 30x45 hebben wij een levertijd van 1 werkdag. Vergrotingen (groter dan 30x45) en schoolfoto's verwerken wij met een levertijd van 1-2 werkdagen, voor zwart-witafdrukken hebben wij een levertijd van 2-3 werkdagen. Ilford (klein formaat) en Inkjet versturen wij over het algemeen met 1-2 werkdagen, Piezography heeft een iets langer verwerkingsproces en versturen wij binnen 2-3 werkdagen. 

Volg uw bestelling

Via het servicecentrum op deze website kunt u de status van uw bestelling volgen. Hier kunt u ook kopiefacturen downloaden. 

Levertijden fotoproducten

Product Levertijd (productietijd)
Fotoafdrukken (fuji fotopapier) t/m 30x45 1 werkdag *
Vergrotingen (fuji fotopapier) > 30x45 2 werkdagen *
Zwart-wit afdrukken Ilford 2 werkdagen *
Zwart-wit afdrukken Inkjet & Piezography 2 werkdagen *
Schoolfoto's 1-2 werkdagen *

* werkdagen lopen tot 14.00 uur. Als u na 14.00 uur besteld, dan begint de telling vanaf de volgende werkdag.

De levertijd kan afwijken als u meerdere formaten tegelijk besteld. Houd dan rekening met de langste levertijd van het product wat u besteld hebt. Wij voegen deze foto's dan samen en sturen ze tegelijk naar u op.

Zodra uw fotobestelling klaar is, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Als u gekozen heeft voor thuisbezorgen, kunt uw foto's binnen 1 à 2 werkdagen na de verzendbevestiging thuis verwachten. Wanneer u gekozen heeft voor afhalen in Capelle, kan dit direct na ontvangst van de e-mail.

Betaling

Tijdens het bestellen van uw fotoproduct kiest u voor direct betalen via iDeal (voor België Mr. Cash) of levering op factuur. 

Verzendkosten

Start- en verzendkosten per order*
Startkosten € 0,99
Verzendkosten € 2,49
Verzendkosten vanaf formaat 30x30 - 30x45 binnen NL € 5,99
Verzendkosten buiten NL € 3,49
Verzendkosten vanaf formaat 30x30 - 30x45 buiten NL € 8,99

* Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en onder voorbehoud.

Afhalen aan onze servicebalie in Capelle aan den IJssel kan natuurlijk ook: maandag tot en met donderdag zijn wij open tussen 8.30-17.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur.

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten