• Foto op dibond

  Wij drukken uw foto af op professioneel Fuji fotopapier naar keuze en verlijmen deze op 3mm dibond. De aluminium afwerking geeft uw foto de exclusieve look die ze verdient.

  Meer informatie › Bestellen
 • Foto achter plexiglas

  Uw foto wordt op traditionele wijze op kwalitatief fotopapier van Fujicolor belicht en daarna achter het plexiglas (ook wel bekend als acryl) geplakt. Ons glanzende premium plexiglas laat de kleuren in uw foto stralen en creëert optische diepte. Kies uit glans of anti-reflex (glans zonder weerspiegeling).

  Meer informatie › Bestellen
 • Foto op dibond met plexiglas

  U maakt uw foto helemaal af met een fotoafdruk op dibond en een toplaag van plexiglas. Wij drukken uw foto eerst af op Fuji Glossy of Pearl fotopapier en verlijmen deze vervolgens op 3 mm dibond. Kies voor een afwerking van 3 of 10 mm plexiglas om uw werk te laten schitteren.

  Meer informatie › Bestellen
 • Directdruk op dibond

  Bent u beginner en heeft u het liever iets minder exclusief? Kies dan voor de directdruk op dibond. Hierbij printen wij uw foto direct op 3 mm dibond, zonder gebruik te maken van fotopapier. Uw foto krijgt een matte finish en is het favoriete product van beginners.

  Meer informatie › Bestellen
 • Directdruk achter plexiglas

  Mag het net iets minder spectaculair? Kies dan voor een directdruk achter plexiglas. De foto wordt dan direct achter het plexiglas geprint dankzij de moderne UV-druktechniek. Het geheel geeft een prachtig eindresultaat, een mooie dieptewerking en een licht matte glanslaag.

  Meer informatie › Bestellen