Foto op dibond

Foto op dibond

Wilt u voor uw mooiste foto's de hoogste kwaliteit? Dan raden wij onze echte fotoafdruk op dibond aan. Wij drukken uw foto af op professioneel Fuji fotopapier of een van de speciale zwart-wit papiersoorten naar keuze en verlijmen deze op 3mm dibond. De aluminium afwerking geeft uw foto de exclusieve look die ze verdient.

Dibond, ook wel aluminium genoemd, bestaat uit twee dunne lagen aluminium en een tussenlaag van zwart kunststof. Het materiaal is vochtbestendig, vormvast en duurzaam. 

Topkwaliteit met een echte fotoafdruk

Foto op dibondEen fotoafdruk verlijmd op dibond is een presentatievorm die u veelal terugziet in galerieën. Het beeld wordt niet rechtstreeks geprint op het materiaal, maar eerst belicht op Fuji fotopapier. Daarom doet u nooit concessies aan de kwaliteit van de afdruk. Voor een mooie zwart-witfoto kiest u een van de speciale zwart-wit mogelijkheden. Opgespannen op het aluminium blijft uw werk zeer goed tegen materiaalvervormingen beschermd. Dankzij het geringe gewicht kunt u uw favoriete motief zelfs ook in panorama- of groot formaat zonder problemen aan de muur hangen.

Kunstgalerie bij je thuis of op kantoor

Dibond platen zijn lichte platen die zijn opgebouwd uit 3 lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van 0,3 mm dik aluminium en de kern is gemaakt van zwart kunststof, ook wel polyethyleen genoemd. Dus massief materiaal dat voor uw werk maximale stevigheid garandeert en al sinds jaren met de beste resultaten in galeries wordt gebruikt. Ondanks de dikte is het superlicht - zo kunnen liefhebbers van fotografie hun werken ook in grote formaten veilig en zonder problemen aan de muur hangen. 

Foto op dibond vergelijken

Waarom kiezen voor Profotonet? In vergelijking met vele andere aanbieders van foto op dibond:

  • verlijmen wij een échte fotoafdruk op het dibond (en printen het niet direct op het materiaal)
  • bieden wij een uitgebreide keuze in papiersoorten voor het effect wat u wenst voor de foto
  • denken wij graag met u mee wat het meest geschikt is voor u en uw foto

Foto op dibond ervaringen

Benieuwd hoe onze klanten onze foto op dibond ervaren? Lees hun ervaringen in de reviews en ontdek het zelf. 

"Dibond is mijn favoriet omdat hier de foto maximaal tot zijn recht komt!"

"Topafwerking en goed ophangsysteem."

"Geplakt op dibond zonder verdere toplaag zodat de print geen spiegeling krijgt maar de print mooi uitkomt. En tja een schilderij van Rembrandt neem je ook niet af met een nat sopje."

"Zeer professionele uitstraling. Goed afgewerkt en van zeer hoge kwaliteit."

Highlights

  • Topkwaliteit met echte fotoafdruk
  • Stevig, vormvast & duurzaam
  • Strak en modern design
  • Stabiel en zeer licht

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten