Foto op dibond

Foto op dibond

Wilt u voor uw mooiste foto's de hoogste kwaliteit? Dan raden wij onze echte fotoafdruk op dibond aan. Wij drukken uw foto af op professioneel Fuji fotopapier of een van de speciale zwart-wit papiersoorten naar keuze en verlijmen deze op 3mm dibond. De aluminium afwerking geeft uw foto de exclusieve look die ze verdient.

Dibond, ook wel aluminium genoemd, bestaat uit twee dunne lagen aluminium en een tussenlaag van zwart kunststof. Het materiaal is vochtbestendig, vormvast en duurzaam. 

Topkwaliteit met een echte fotoafdruk

Foto op dibondEen fotoafdruk verlijmd op dibond is een presentatievorm die u veelal terugziet in galerieën. Het beeld wordt niet rechtstreeks geprint op het materiaal, maar eerst belicht op Fuji fotopapier. Daarom doet u nooit concessies aan de kwaliteit van de afdruk. Voor een mooie zwart-witfoto kiest u een van de speciale zwart-wit mogelijkheden. Opgespannen op het aluminium blijft uw werk zeer goed tegen materiaalvervormingen beschermd. Dankzij het geringe gewicht kunt u uw favoriete motief zelfs ook in panorama- of groot formaat zonder problemen aan de muur hangen.

Kunstgalerie bij je thuis of op kantoor

Dibond platen zijn lichte platen die zijn opgebouwd uit 3 lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van 0,3 mm dik aluminium en de kern is gemaakt van zwart kunststof, ook wel polyethyleen genoemd. Dus massief materiaal dat voor uw werk maximale stevigheid garandeert en al sinds jaren met de beste resultaten in galeries wordt gebruikt. Ondanks de dikte is het superlicht - zo kunnen liefhebbers van fotografie hun werken ook in grote formaten veilig en zonder problemen aan de muur hangen. 

Highlights

  • Topkwaliteit met echte fotoafdruk
  • Stevig, vormvast & duurzaam
  • Strak en modern design
  • Stabiel en zeer licht

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten