Directdruk op geborsteld aluminium

Directdruk op geborsteld aluminium

Wilt u het materiaal voor zich laten spreken? Kies dan geborsteld aluminium, hierbij worden de witte delen van de foto niet afgedrukt. In plaats daarvan behouden ze de karakteristieke uitstraling van het geborstelde aluminium. 

Blikvanger

Gaat u voor pure elegantie en een exclusieve BUTLERFINISH-look? Kies dan voor een directdruk op geborsteld aluminium. Met name foto's met zeer groot witaandeel of krachtige zwart-wit-kleurscheiding komen prachtig uit doordat witte of zeer heldere delen in de foto niet gedrukt worden en daarbij de matte flair van de dibond-plaat behouden blijft voor een buitengewone, metaalachtige look.

Bent u een liefhebber van hedendaags design of metaalachtige materiaalstructuren? Dan is deze presentatievorm precies de juiste keuze voor uw foto's. Alle witaandelen van uw originele foto veranderen namelijk in de BUTLERFINISH-look en krijgen het karakteristieke uiterlijk van geborsteld aluminium. 

Een afdruk op geborsteld aluminium is een hoogtepunt voor uw interieur. Daarnaast is het samengestelde materiaal ook uiterst stabiel en heeft het een lange levensduur. Uw werk is zowel binnen als in een beschermde ruimte buitenshuis optimaal uitgerust tegen externe invloeden zoals binnenvallend licht, temperatuur en vocht.

Niet voor elke foto geschikt

Let op! Houd hierbij rekening dat de BUTLERFINISH-look niet even goed past bij alle foto's. Witte delen vallen weg en krijgen een aluminium uitstraling. Bij twijfel kunt u altijd even contact opnemen met ons. Wij kunnen achteraf de foto niet meer retour nemen omdat u hem niet mooi vindt uitkomen op dit materiaal. 

Highlights

  • Wit krijgt metaalachtige Butlerfinish look
  • Stevig, robuust & zeer licht
  • Ook geschikt voor badkamer, keuken en overdekte buitenruimtes
  • Optimaal voor motieven met veel wit

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten