Directdruk op dibond

Directdruk op dibond

Bent u beginner en heeft u het liever iets minder exclusief? Kies dan voor de directdruk op dibond. Hierbij printen wij uw foto direct op 3 mm dibond, zonder gebruik te maken van fotopapier. Uw foto krijgt een matte finish en is het favoriete product van beginners.

Directdruk van je foto op dibond (aluminium)

Bij een directdruk op foto, printen we door middel van een flatbed printer (uv-techniek) uw foto rechtstreeks op de dibond-plaat. Om de kleurintensiteit te behouden, is een witte ondergrond vereist. Daarom werken we met een witte dibond-plaat waar de foto direct op geprint kan worden. Dit geeft een erg mooi resultaat en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Kleurecht, watervast voor binnen en buiten

Foto directdruk op dibondDankzij geavanceerde zeskleurentechniek krijgen zelfs grote effen vlakken zeer intense kleuren. Pixelvorming kan nog steeds ontstaan omdat het op Inkjet basis is, voor het mooiste resultaat adviseren wij onze Foto op dibond. Onze directdruck op alu-dibond is niet alleen licht- en kleurecht, maar ook waterbestendig. Ze zijn dus ook geschikt voor de keuken en badkamer, en voor overdekte buitenplaatsen.

Professionals kiezen een echte fotoafdruk

De andere mogelijkheid is een echte foto op dibond. Uw foto op aluminium wordt eerst door een fotoprinter in hoge resolutie op premium Fuji fotopapier geprint waarna de foto wordt opgeplakt op dibond. Deze techniek (foto opplakken) wordt veel toegepast door professionele fotografen die een excellente topkwaliteit eisen.

Highlights

  • Stevig en licht
  • Mat oppervlak
  • Minimalistische look
  • Waterbestendig (ook geschikt voor buiten)

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten