Foto op dibond met plexiglas

Foto op dibond met plexiglas

U maakt uw foto helemaal af met een fotoafdruk op dibond en een toplaag van plexiglas. Wij drukken uw foto eerst af op Fuji Glossy of Pearl fotopapier en verlijmen deze vervolgens op 3 mm dibond. Kies voor een afwerking van 3 of 10 mm plexiglas om uw werk te laten schitteren.

Presenteer uw mooiste foto's als echte fotoafdruk onder plexiglas met dibond. Ons topproduct geeft uw foto indrukwekkende diepte en stralende kleuren die iedereen versteld zullen doen staan. Wij fixeren uw echte fotoafdruk op een achterwand van dibond. Dit is uiterst stabiel en hoogwaardig materiaal. Vervolgens verzegelen wij de dibondplaat met fotoafdruk onder mat of glanzend plexiglas. 

Verzegeling onder kristalhelder plexiglas

Echte foto achter acryl met dibondAlle details zijn haarscherp afgedrukt en het plexiglas geeft uw foto een oneindige diepte. Het plexiglas (acryl) versterkt de lichtintensiteit van uw kleurenfoto's en de dieptewerking van de details. Kies uit twee verschillende glasdikten voor verschillende effecten. Subtiele diepte met 3 mm of immense diepte met 10 mm plexiglas.
Afgezien van alle optische voordelen is plexiglas ook aanzienlijk lichter dan glas en bovendien onbreekbaar. Het beschermt uw foto op natuurlijke wijze tegen ultraviolette straling en voorkomt ongewenst verkleuren. 
Bij de afwerking heeft u de keus uit glanzend acrylaat of anti-reflex. Glanzend acrylaat is beschikbaar in de diktes 3 en 10 mm, anti-reflex is beschikbaar in 3 mm. 

  • Minimale grootte: 20x20 cm
  • Maximale grootte: 70x124 cm 

Achterwand van dibond

Uw echte fotoafdruk wordt op een aluminium steunplaat gefixeerd. Deze 3 mm dikke dibond steunplaat wordt gekenmerkt door maximale stabiliteit en een zeer gering gewicht. Het samengestelde materiaal bestaat uit twee platina witte aluminium platen en een polyethyleenkern. Met zijn enorme stevigheid overtreft dibond alle andere lichte schuimplaten. Ongewenste vervormingen van dit materiaal zijn nagenoeg uitgesloten. Zo kunnen zelfs oversize- of panoramaformaten van topkwaliteit geproduceerd worden.

Een foto op dibond met plexiglas kan op verschillende manieren opgehangen worden. Kies uit een spiegelophangsysteem of aluminium profiel voor de mooiste presentatie. Kiest u ervoor om het product zonder ophangsysteem te bestellen, dan moet u zelf iets maken waarmee u het product aan de muur kunt hangen en zijn wij niet aansprakelijk te stellen. 

Highlights

  • Glanzend premium plexiglas
  • Afdruk op hoogwaardig Fuji fotopapier
  • 75 jaar lang kleurintensief
  • Achterwand van alu-Dibond
  • Premium product voor de hoogste eisen

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten