Foto achter acryl

Foto achter acryl

Uw foto wordt op traditionele wijze op kwalitatief fotopapier van Fujicolor belicht en daarna achter het acrylglas (plexiglas) geplakt. Ons glanzende premium acrylglas laat de kleuren in uw foto stralen en creëert optische diepte. Kies uit glans of anti-reflex (glans zonder weerspiegeling). 

Echte fotoafdruk achter acryl plexiDe kleuren van uw mooiste foto's worden nog intenser bij een afdruk opgeplakt achter acrylglas. Dit product, ook wel foto op plexiglas genoemd, geeft uw foto dan ook een ongekende dieptewerking. 
Heeft u een zwart-witfoto? Kies dan het Inktjet Lustre papier achter acryl om nog meer diepte en kracht uit uw foto te halen zonder kleurzweem in de afdruk. 

Glans of mat?

Bij de afwerking heeft u de keus uit glanzend acrylaat of anti-reflex. Glanzend acrylaat is beschikbaar in de diktes 3 en 10 mm, anti-reflex is beschikbaar in 3 mm. Een foto enkel achter acyl kun je alleen bestelln in 3 mm acryl. De 10 mm variant is alleen beschikbaar in combinatie met een dibond achterwand ter versteviging. 

Glanzend acrylaat/plexiglas

Op een glanzend oppervlak kan het licht volledig zijn werking doen. Contrastrijke, kleurintensieve motieven krijgen niet alleen een bijzondere glans en levendigheid, maar overtuigen door verrassende dieptescherpte en detailgetrouwheid.

✓ Maximale diepte-werking
✓ Vormvast en duurzaam
✓ Perfect geschikt voor moderne interieurs of kantoorruimtes

Anti-reflex acryl

Vooral pittoreske vormen en gedempte kleuren komen door een matte finish bijzonder goed tot hun recht. Uw foto bekoort door terughoudende elegantie. Een ander voordeel van het matte oppervlak: er is amper kans op reflecties en weerkaatsingen.

✓ Geen weerspiegeling van (zon)licht
✓ Zowel voor moderne als meer klassieke interieurs

Highlights

  • Echte fotokwaliteit
  • Het mooiste Fuji fotopapier voor een sublieme kleurweergave
  • Het helderste acryl met bijzondere dieptewerking
  • Jarenlange bescherming van uw beeld

Drie redenen om voor profotonet te kiezen

  • De hoogste kwaliteit afdrukken
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Zeer tevreden klanten