Over ons

Profotonet heeft door jarenlange ervaring haar sporen verdiend in de afwerking van fotografisch materiaal. Fotoafdrukken, canvassen, fotoalbums en fotoboeken op echt fotopapier vormen de kern van onze dienstverlening. Als fotolab richten wij ons op de veeleisende hobby- en beroepsfotograaf met onze online fotoservice. 

Profotonet onderscheidt zich als fotovaklab door professionaliteit en kwaliteit te combineren met persoonlijke service en een zeer snelle levering.

De hoogste kwaliteit fotoafdrukken en fotoalbums

Profotonet belicht de foto’s met licht (continous tone) om het mooiste resultaat te behalen. Dit is een combinatie van de modernste lasertechniek en traditioneel fotochemisch ontwikkelen zonder hinderlijke rasters of puntjes zoals bij inkjet. Hierdoor voldoen de fotoafdrukken aan de allerhoogste eisen. En met minder moet je ook geen genoegen nemen.

Profotonet werkt als online fotolab standaard met het Fuji Digital Professional (DP II) fotopapier. Dit fotopapier voldoet aan de hoogste eisen wat scherpte, glans en kleurreproductie betreft. Door de hogere hoeveelheid zilver in dit papier is het mogelijk om een veel hogere zwarting te halen. Daarnaast is het wit witter en heeft het papier een grotere kleuromvang en natuurlijkere kleurreproductie. Profotonet belicht ook op een zeer hoge resolutie, dit zorgt voor een betere beeldkwaliteit en fijnere details en dus veel mooiere fotoafdrukken. Naargelang het gewenste effect kun je bij de fotoafdrukken op het Fuji DP II papier kiezen tussen Glossy, Lustre of Pearl. Daarom kiezen professionals voor Profotonet.

Service

Onze klantenservice medewerkers staan dagelijks voor u al uw vragen klaar. Ze zijn zowel telefonisch als per mail op doordeweekse dagen bereikbaar, zoals u ook kunt lezen op de contactpagina. Mocht u toch in de avond of het weekend een zeer dringende vraag hebben, dan kunt ons contacteren via Twitter of Facebook en zullen wij u daar waar nodig te woord staan. 

Kunt u het antwoord niet vinden bij onze veelgestelde vragen? Onze klantenservicemedewerkers beantwoorden uw vragen graag! We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, Twitter en Facebook. U kunt ons altijd e-mailen; en bellen kan tijdens de openingstijden. We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden.