Beoordelingen 9,8 / 10  - 2846 klanten
menu sluiten
Terug naar blog overzicht

Fotowedstrijd Profotonet

20 oktober 2020

Om de lancering van onze nieuwe website te vieren, organiseren wij een te gekke fotowedstrijd waarbij je kans maakt op wel 10 prijzen. De prijzen bestaan uit een selectie van de mooiste producten van Profotonet. Uiteraard van de hoogste kwaliteit.

fotowedstrijd

Profotonet in een nieuw jasje

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het vernieuwen van onze huisstijl en het bouwen van een nieuwe website conform deze huisstijl. Vandaag is onze nieuwe website live gegaan. We zijn ontzettend trots op het resultaat!

Bestelplatformen

En naast het lanceren van deze website, hebben we direct ook onze bestelplatformen aangepast. Zo is het platform waar je foto’s en wanddecoratie bestelt qua design geoptimaliseerd, maar ook qua functionaliteit. Je kunt nu bijvoorbeeld ook een ingelijste foto bestellen bij Profotonet waarbij je keus hebt uit wel 20 soorten lijsten.

De software waarmee je fotoboeken kunt bestellen is ook verbeterd. De software is nu geheel in nieuwe stijl én we hebben vanaf nu nog maar één versie van onze Album Designer. Je kunt in deze designer onze Premium fotoboeken ontwerpen, maar ook onze Premium Plus fotoboeken. Werk je liever online? Maak dan een fotoboek in onze Online Album software (Online is het alleen mogelijk om een Premium fotoboek te bestellen, geen Premium Plus fotoboek).

Fotowedstrijd

Deze lancering vieren we heel graag met jou, onze trouwe klant. En het is heel simpel, stuur jouw mooiste foto in via deze link en maak kans op één van de 10 fantastische prijzen.

Wij gaan de volgende prijzen weggeven aan de winnaars:

1 x foto op dibond 40×60 cm met aluminium profiel
5 x een set van 20 fotoafdrukken 10×15 cm op Glossy of Lustre papier
2 x Photo Blocks 30×40 cm met Glossy of Lustre papier
2 x Premium fotoboek 20×20 met fotocover of linnen kaft met Lustre papier