• Grote fotoafdrukken met je smartphone

  Een van de belangrijkste features van de smartphones van tegenwoordig is een goede camera. De kwaliteit van de foto’s is aanzienlijk gestegen de afgelopen jaren. Dat is fijn, want hoe vaak overkomt het je wel niet dat je plots iets moois ziet en snel een foto wilt maken, maar geen camera binnen handbereik hebt? Je smartphone is je redding en je schiet een fraai plaatje. Sterker nog, een geweldige foto! Ga je nu iedereen naar je telefoonscherm van 5 inch laten kijken? Nee, de foto verdient het dat je groots denkt. En groots print!

  Verder lezen ›
 • Fotofilters cheat sheet [infographic]

  Niet iedereen vindt lensfilters een waardevolle toevoeging, vooral niet in dit digitale tijdperk. Er zijn dan ook fotografen die ervoor kiezen om geen filters aan te schaffen, maar in plaats daarvan zelf aan de slag te gaan met Photoshop. Filters zijn echter niet overbodig; de effecten zijn simpelweg niet digitaal na te bootsen.

  Verder lezen ›
 • 10 redenen om te kiezen voor een fotoafdruk

  Niks is mooier dan prachtige foto’s en een kwaliteitsfotoalbum. We weten dat het ontvangen van een envelop met geprinte foto’s vele malen beter is dan een usb stick met digitale foto’s, maar het kan lastig zijn om klanten hiervan te overtuigen.

  Verder lezen ›