• Fotojet: gratis online collage maken

  Niet iedereen heeft een bewerkingsprogramma zoals Photoshop op zijn computer staan, maar dit is gelukkig ook niet per se nodig als je een collage wilt maken. We hebben een aantal (gratis) websites gevonden die je kunt gebruiken voor het maken van een collage, waarvan Fotojet onze favoriet is. Hieronder kun je lezen hoe je daarmee een collage kunt maken. 

  Verder lezen ›
 • De kracht van een fotoafdruk

  Laat jij je foto's nog wel eens afdrukken? En wat doet dat met jou, en je omgeving, als je echt afgedrukte foto's in je handen hebt, ze aan anderen kunt laten zien en doorgeven. Herinneringen verdienen het om bewaard en doorgegeven te worden. Doe het met een fotoafdruk.  

  Verder lezen ›
 • Gratis tools croppen foto's

  Wij drukken foto's af naar verhouding en vanzelfsprekend kun je van een fotobestand met een verhouding van 2:3 niet zomaar een vierkante foto met een verhouding van 1:1 maken. De foto moet hiervoor worden bijgesneden en dit kan je naderhand doen, maar het is makkelijker om de foto al in de juiste verhouding aan te leveren. Hiervoor kun je onderstaande (gratis) tools gebruiken.

  Verder lezen ›