• Leg jij de zomer vast?

  De zomer is officieel begonnen en we hebben al een hoop mooie en warme dagen gehad. Leg jij al die genietmomentjes wel vast? En neem je foto's tijdens je vakantie? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet die je mee kunt nemen wanneer je met je camera op pad gaat, zodat je ook na je vakantie en na de zomer kunt terugkijken op die mooie tijd.

  Verder lezen ›
 • De kracht van een fotoafdruk

  Laat jij je foto's nog wel eens afdrukken? En wat doet dat met jou, en je omgeving, als je echt afgedrukte foto's in je handen hebt, ze aan anderen kunt laten zien en doorgeven. Herinneringen verdienen het om bewaard en doorgegeven te worden. Doe het met een fotoafdruk.  

  Verder lezen ›
 • Gratis tools croppen foto's

  Wij drukken foto's af naar verhouding en vanzelfsprekend kun je van een fotobestand met een verhouding van 2:3 niet zomaar een vierkante foto met een verhouding van 1:1 maken. De foto moet hiervoor worden bijgesneden en dit kan je naderhand doen, maar het is makkelijker om de foto al in de juiste verhouding aan te leveren. Hiervoor kun je onderstaande (gratis) tools gebruiken.

  Verder lezen ›