• Btw van 6% naar 9%

  In een vorige blog heb je kunnen lezen dat je slechts 6% btw hoeft te rekenen over een complete opdracht wanneer je hier ook een album bij levert. Dit gaat veranderen. Vanaf 1 januari 2019 geldt waarschijnlijk dat het lage btw-tarief omhoog gaat van 6% naar 9%. Hieronder kun je lezen wat dit voor jou betekent en wat je alvast kunt regelen mocht deze verandering ingaan.

  Verder lezen ›
 • Fotojet: gratis online collage maken

  Niet iedereen heeft een bewerkingsprogramma zoals Photoshop op zijn computer staan, maar dit is gelukkig ook niet per se nodig als je een collage wilt maken. We hebben een aantal (gratis) websites gevonden die je kunt gebruiken voor het maken van een collage, waarvan Fotojet onze favoriet is. Hieronder kun je lezen hoe je daarmee een collage kunt maken. 

  Verder lezen ›
 • Leg jij de zomer vast?

  De zomer is officieel begonnen en we hebben al een hoop mooie en warme dagen gehad. Leg jij al die genietmomentjes wel vast? En neem je foto's tijdens je vakantie? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet die je mee kunt nemen wanneer je met je camera op pad gaat, zodat je ook na je vakantie en na de zomer kunt terugkijken op die mooie tijd.

  Verder lezen ›