• Album Designer tips en trics

  Veel mensen zijn nu in en om huis te vinden. De meesten kunnen van huis uit werken, maar dat is niet in alle beroepen een optie. Dus wat te doen als het werk ook stil ligt? Er zijn vast tal van klussen die je kan bedenken, maar zijn die ook leuk? Wij zetten graag een leuke klus op jouw lijstje; maak een fotoalbum met al die mooie shoots die je in 2019 hebt gedaan. En weet je, een fotoalbum ontwerpen is eigenlijk een eitje. De grootste stap is beginnen en dat maken wij graag makkelijker voor je. Lees snel verder!

  Verder lezen ›
 • Welke designer en welk fotoalbum?

  Een album maken… Welke opties zijn er eigenlijk? In deze blog helpen wij jou te bepalen welke ontwerp optie het beste bij jouw wensen past, en in welk product je dat het beste kan gieten. Een leuk albumpje van dat gave concert met jouw vrienden vergt allicht een andere aanpak dan het eerste jaarboek van jouw kind. Na het lezen van de voor- en nadelen van online en offline ontwerpen, en de overeenkomsten en verschillen in de producten, weet jij sneller waar je goed zit voor die specifieke fotoserie. Dus waar wacht je nog op?

  Verder lezen ›
 • Softproofen. Is dat lekker?

  Nee, helaas is softproofen geen proeverij van lekkere zachte kaasjes of andere etenswaren. Wat is het dan wel? Met softproofen kan je op jouw beeldscherm al redelijk voorspellen welk van de kleuren afdrukbaar zijn en waar de afdrukbare ruimte tegen zijn limiet aanloopt. Het is dus eigenlijk de afdruk simuleren op het beeldscherm en daarmee een extra tool om een afdruk goed te kunnen voorspellen. Als je nu denkt; ‘maar mijn foto wordt al precies zoals ik verwacht had’ lees dan niet verder. Je kan dan beter lekker met de beentjes omhoog in relax-modus van een stukje zachte kaas gaan genieten. Heb je wel problemen met jouw visie vertalen naar een print, lees dan vooral door…

  Verder lezen ›